Linux nl-srv-web324.main-hosting.eu 4.18.0-147.8.1.el7h.lve.1.x86_64 #1 SMP Mon Jun 29 09:05:02 EDT 2020 x86_64
/home/u900099058/domains/botaebebit.com/public_html
national minibus hire local mini bus hire minibus hire in Newcastle minibus hire in Scarborough struga lajm minibus hire in leeds shared mortgages uk student scholarships lajme nga struga struga lajm lajmet e fundit
BLOG | Bota e Bebit

Postimet e Fundit

Postimet e fundit nga kategori te ndryshme!

POSTIMET

Ketu do te gjeni postimet e fundit nga te gjitha kategorite qe ne perfshijme!

Kur duhet të bëjmë analizën e parë të gjakut?

Kur duhet të bëjmë analizën e parë të gjakut?

Rreth muajit te 6 behet renie normale e hemoglobinit (anemia) andaj shumica e pedijaterve udhezojne per tu bere analizat e para te gjakut te bebit. Nese bebi eshte i shendoshe, rritet dhe zhvillohet ne menyre normale deri ne 6 mujorin e pare nuk eshte e domosdoshme te...

Përse paraqitet skuqja e lëkures tek bebat?

Përse paraqitet skuqja e lëkures tek bebat?

Perse paraqitet skuqja e lekures tek bebat? Duke pas parasysh qe bebat kane nje lekure me te ndjeshme nga te rriturit, duhet te keni me shume kujdes me pastrimin e lekures. Sot, cdo i katerti beb vuan nga skuqja e lekures. Bebi kur lind lekuren e ka te mbeshtjellur me...

Ftohja e bebave

Ftohja e bebave

Pse fëmija im merr kaq shumë ftohje? Pergjigjja qendron tek dobesia e sistemit imunitar qe bebat kane! Ky sistem imunitar shpesh here eshte i papjekur mjaftueshem per te luftuar me ftohjen e bebit. Mund te ndodh qe kjo ftohje te shkaktohet nga 200 viruse te ndryshme...

Follow Us on Social Media