Linux nl-srv-web324.main-hosting.eu 4.18.0-147.8.1.el7h.lve.1.x86_64 #1 SMP Mon Jun 29 09:05:02 EDT 2020 x86_64
/home/u900099058/domains/botaebebit.com/public_html
national minibus hire local mini bus hire minibus hire in Newcastle minibus hire in Scarborough struga lajm minibus hire in leeds shared mortgages uk student scholarships lajme nga struga struga lajm lajmet e fundit
Ftohja e bebave | Bota e Bebit

Pergjigjja qendron tek dobesia e sistemit imunitar qe bebat kane! Ky sistem imunitar shpesh here eshte i papjekur mjaftueshem per te luftuar me ftohjen e bebit. Mund te ndodh qe kjo ftohje te shkaktohet nga 200 viruse te ndryshme te cilat duhet te luftohen njekohesisht nga sistemi imunitar i bebit gje qe nuk eshte e lehte as per nje te rritur. Mendojeni se sa ftohje i keni kaluar vet ju si nena, dhe qe femija yt te fitoj imunitetin tend do i duhet ti kaloj qe te gjitha ata nje e nga nje!

Femijet jane shume kurreshtar te prekin ambientin ku gjenden, kjo eshte nje menyre shume e lehte per te bartur viruse te ftohjes tek duart. Dhe sapo te fus duart ne goje apo hunde, te ferkoje syte do te infektohet nga viruset ne fjale.

Foshnja juaj mund të sëmuret më shpesh gjatë muajve të vjeshtës dhe dimrit sepse viruset e ftohtë janë më të përhapur gjatë asaj periudhe të vitit. Ata gjithashtu kalojne më shumë kohë në ambiente të mbyllura gjatë motit të ftohtë, dhe kjo do të thotë që viruset mund të përhapen më lehtë nga një person tek tjetri.

Foshnjat dhe fëmijët e vegjël zakonisht marrin rreth tetë deri në 10 ftohje çdo vit, dhe fëmijët që shkojnë në kujdesin ditor mund të kenë edhe më shumë.

Burimi: www.babycenter.com