Linux nl-srv-web324.main-hosting.eu 4.18.0-147.8.1.el7h.lve.1.x86_64 #1 SMP Mon Jun 29 09:05:02 EDT 2020 x86_64
/home/u900099058/domains/botaebebit.com/public_html
national minibus hire local mini bus hire minibus hire in Newcastle minibus hire in Scarborough struga lajm minibus hire in leeds shared mortgages uk student scholarships lajme nga struga struga lajm lajmet e fundit
Kur duhet të bëjmë analizën e parë të gjakut? | Bota e Bebit

Rreth muajit te 6 behet renie normale e hemoglobinit (anemia) andaj shumica e pedijaterve udhezojne per tu bere analizat e para te gjakut te bebit.
Nese bebi eshte i shendoshe, rritet dhe zhvillohet ne menyre normale deri ne 6 mujorin e pare nuk eshte e domosdoshme te behet analiza e gjakut.

Gjate shiqimeve sistematike pedijatri vlerson nese duhet te behen apo jo analizat.

Nese pedijatri veren ndonje semundje apo komplikime te ndryshme ateher eshte e domosdoshme te behet analiza e gjakut.

Nese bebi ka shenja per anemi ateher eshte e domosdoshme te behet analiza e gjakut, nese jo as atehere nuk duhet te behet edhe pas 6 mujorit.

Nese bebi semuret ateher eshte e domosdoshme te behet analiza e gjakut per ti ndihmuar pedijatrit te dijagnostifikoj semundjen.

Burimi/ pedijatar.mk